Ian

Het (meervoudig) gebruik van tabak

Mijn artikel gaat over het gebruik van tabak en komt van het onderzoek"middelengebruik in vlaanderen, een stand van zaken"
http://www.zorg-en-gezondheid.be/uploadedFiles/subsite02/cijfers/Middelengebruik%20in%20Vlaanderen,%20een%20stand%20van%20zaken.pdf pagina 10 tot 17. In mijn artikel wordt er onderzocht hoeveel tabak er wordt gebruikt bij de vlaamse bevolking met onderscheid van leeftijd. Er wordt onderzocht tussen welke leeftijd er het meest tabak gebruikt word, de leeftijd waar de vlaamse bevolking begint dagelijks te roken. Ook wordt er aangetoond wanneer roken begint schadelijk te worden. Heel veel onderzoek in mijn artikel wordt vooral met statistiek aangetoond. Door dat dit een informatief statistisch onderzoek is zul je een beeld kunnen creƫeren over hoe een rookproces verloopt van gelegenheidsroker tot stoppen met roken. Dankzij dit artikel krijg je een objectief globaal beeld van de rookgewoonten van de bevolking in vlaanderen. In dit artikel kan je ook het onderzoek over misbruik van alcohol en misbruik van illegale drugs zoals cannabis.

[[embeddedvideo]] <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GkHNNPM7pJA?fs=1&amp;hl=nl_NL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GkHNNPM7pJA?fs=1&amp;hl=nl_NL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> [[/embeddedvideo]]