Eindwerken

Referenties eindwerken

- De Coninck, S. (2010). Vroeginterventie in Vlaanderen: Tijdig afrekenen met drugproblemen. (ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in de Maatschappelijke Veiligheid. KATHO IPSOC, Kortrijk.

- Everaert, N. (2009). Alcohol en illegale drugs bij jongeren: Ontwerp en uitvoering van themasessies over alcohol als onderdeel van psycho-educatie.(ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in de Toegepaste Psychologie. KATHO IPSOC, Kortrijk.

- Merlier, N. (2008). Alcohol en drugs in de chiro- De plaatselijke groepen onder de loep genomen. (ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in de Maatschappelijke Veiligheid. KATHO IPSOC, Kortrijk.
rechtstreeks raadpleegbaar via DOKS: eindwerk

-Moulaert, E. (2010). Het zorgaanbod voor drugsverslaafden in de regio Kortrijk - Ieper: Hoe het beter doen inspelen op hun noden. (ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in het Sociaal Werk. KATHO IPSOC, Kortrijk.

- Schreurs, I. (2008). Overlastproblemen in uitgaansbuurten. Hoe kan een stad ermee omgaan?.(ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in de Maatschappelijke Veiligheid. KATHO IPSOC, Kortrijk.

- Seys, V. (2006). Het opstarten ven een drugsbeleid op maat van jeugdhuizen. (ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in de Maatschappelijke Veiligheid. KATHO IPSOC, Kortrijk. eindwerk

-Tielens, D. (2009). Drugs en alcoholisme bij jongeren. (ongepubliceerd) eindwerk KHLim Lerarenopleiding (BASO), Hasselt.

- Vandewalle, K. (2010).Relatie tussen het alcoholgebruik van kinderen en het alcoholgebruik van hun ouders.(ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in de Toegepaste Psychologie. KATHO IPSOC, Kortrijk.

- Van den haute, J. (2007). Is misbruik van alcohol gerelateerd aan een beschadigde ouder-kindrelatie? (ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in de Toegepaste Psychologie. KATHO IPSOC, Kortrijk.

-Willems, J. (2009). Een nuchtere blik op het pad: Evaluatie Preventie- pakket Alcohol en Drugs. (ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in de Toegepaste Psychologie. KATHO IPSOC, Kortrijk.

- Zagheden, M. (2007). De Drugmobiel als hefboom naar een globale, intersectorale samenwerking… evaluatie van het project “ de Drugmobiel”. (ongepubliceerd) eindwerk Bachelor in de Maatschappelijke Veiligheid. KATHO IPSOC, Kortrijk. eindwerk